jueves, 16 de abril de 2020

“Ellas en clave femenina” en Llibreries Obertes

https://llibreriesobertes.cat/product/ellas-en-clave-femenina/
Hoy, 16 de abril de 2020, me acaban de confirmar que “Ellas en clave femenina”, el libro de mi autoría, está integrado en el catálogo de LlibreriesObertes de Cataluña. ¡Todo un honor!
Debido a la pandemia del COVID-19 todas las librerías españolas tuvieron que cerrar sus puertas gracias al confinamiento total decretado bajo el marco del estado de alarma.
Pero como la solidaridad y la creatividad son una de las principales herramientas para salirnos de esta situación, las librerías catalanas han encontrado una forma original de favorecer al ámbito del libro.
Gracias a la idea de Som, una cooperativa catalana líder en los sectores de la cultura, la edición y la comunicación, y de Mortensen, un estudio de diseño especializado en la creación de experiencias digitales, nace el portal https://llibreriesobertes.cat/.
Llibreries Obertes es un proyecto altruista que cuenta con el soporte de editores, autores, librerías, entidades y periodistas de la cultura y agentes del sector que promueve las ventas de libros y más aún en el contexto del 23 de abril, día de Sant Jordi y día del Libro, uno de los momentos más trascendentales del mundo editorial que tuvo que aplazarse para el próximo 23 de julio.
En tanto, todas las ventas que se hagan durante este período de manera virtual en https://llibreriesobertes.cat/ se podrán recoger físicamente al regreso del estado de alarma en las librerías asociadas y de confianza de cada cliente. Es importante destacar, que el importe íntegro de estas ventas lo recibirán las librerías, favoreciendo así un sector muy desprotegido desde siempre y mucho más en este contexto de crisis social, sanitaria y económica.  
Como autora de “Ellas en clave femenina” e integrante activa del ámbito de la cultura de esta tierra apoyo esta iniciativa y os invito a regalar libros por Sant Jordi. Es un honor para mí que mi obra esté incluida dentro de las opciones del catálogo para todos aquellos que me lo han pedido y que ésta sea una manera de solucionar el encontrarnos con los libros.
Mis librerías de confianza para acceder a “Ellas en clave femenina” son la Llibreria Pròleg de Barcelona, una institución en el sector de la literatura femenina y feminista ubicada en Sant Pere Més Alt, 46 de Barcelona ciudad y la Llibreria Strogoff, el lugar de la lectura del pueblo de La Garriga (Barcelona), situada en Can Xic Corder, 2. ¡Anímense a regalar libros por Sant Jordi, las librerías están abiertas!

versió en català

“Ellas en clave femenina” a Llibreries Obertes

Avui, 16 de abril de 2020, m’acaben de confirmar que “Ellas en clave femenina”, el llibre de la meva autoria, està integrat al catàleg de Llibreries Obertes de Catalunya. ¡Tot un honor!
Degut a la pandèmia de la COVID-19 totes les llibreries espanyolas van tancar les seves portes gràcies al confinament total decretat baix el marc de l’estat d’alarma.
Però com la solidaritat i la creativitat són una de les principals eines per surtir-nos de aquesta situació, les llibreries catalanes han trobat una forma original d’afavorir al àmbit del llibre.
Gràcies a l’idea de Som, una cooperativa catalana líder a els sectors de la cultura, la edició i la comunicació, i de Mortensen, un estudi de disseny especialitzat a la creació d’experiències digitals, neix el portal https://llibreriesobertes.cat/.
Llibreries Obertes és un projecte altruista que conta amb el soport d’editors, autors, llibreries, entitats i periodistes de la cultura i agents del sector que promouen les vendes de llibres i més encara al context del 23 d’abril, dia de Sant Jordi i dia del Llibre, un dels moments més trascendentals del món editorial que ha tingut que ajornar-se per a el proper 23 de juliol.
Així, totes les vendes que es facin durant aquest període de forma virtual a https://llibreriesobertes.cat/ es podran recollir físicament a la tornada de l’estat d’alarma a les llibreries asociades i de confiança de cadascú dels clients. És important destacar, que l’import íntegre de aquestes vendes ho rebran les llibreries, afavorint així un sector molt desprotegit des de sempre i molt més encara a aquest context de crisi social, sanitària i econòmica. 
Com autora d’“Ellas en clave femenina” i integrant activa de l’àmbit de la cultura d’aquesta terra dono suport a aquesta iniciativa i us convido a regalar llibres per Sant Jordi. És un honor per mi que la meva obra estigui inclosa dintre de les opcions del catàleg per a tots aquells que me ho han demant i que aquesta sigui justament una forma de solucionar el trobar-nos amb els llibres.
Les meves llibreries de confiança per a accedir a “Ellas en clave femenina” són la Llibreria Pròleg de Barcelona, una institució al sector de la literatura femenina i feminista ubicada a Sant Pere Més Alt, 46 de Barcelona ciutat i la Llibreria Strogoff, el lloc de la lectura del poble de La Garriga (Barcelona), situada a Can Xic Corder, 2. Animeu-vos a regalar llibres per Sant Jordi, les llibreries estàn obertes!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Deja tu comentario aquí!